Aanvraagformulier voor Stichting Bekker-La Bastide-Fonds
Financiƫle steun Individuele noden
Voordat u het aanvraagformulier voor het indienen van een subsidieverzoek gaat invullen, maken wij u attent op het volgende:

1) Als u begint met het invullen van het formulier, moet u het proces helemaal afmaken. Als u tussentijds de browser afsluit of als u naar andere pagina's doorklikt worden de door u ingevulde gegevens verwijderd en moet u daarna dus weer opnieuw beginnen. U kunt het pdf bestand downloaden om te zien welke vragen er gesteld gaan worden en daarmee uw antwoorden voorbereiden.

2) U dient dit aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen, de velden op het formulier met een * zijn verplicht.

3) Het formulier dient tevens te worden voorzien van een aantal verplichte bijlagen:

- motivatie - uitleg van de situatie NB: De ingescande brief met motivatie - uitleg van de situatie dient te worden voorzien van drie handtekeningen te weten:
1. de maatschappelijk werker die aanvraagt,
2. een leidinggevende en/of coƶrdinator en
3. de client
- kopie legitimatiebewijs
- kopie inkomensbewijs
- kopie van het bankafschrift van de hulpvragende instantie
Zonder deze bijlagen zal het formulier niet worden verzonden!

Verder zijn er nog 3 overige velden waar u indien gewenst bijlagen kunt toevoegen.
Het totaal van de bijlagen mag niet groter zijn dan 6 MB.

Indien er sprake is van schulden dient u het totaal van de schulden in te vullen! Op het door u in dit geval verplicht mee te sturen te sturen schuldenoverzicht dient u ook in te vullen om wat voor een schuld het gaat en niet alleen de namen van incassobureau's en deurwaarders te vermelden.